Forum działa przy sklepie aleWozki.pl , znajdziesz tu między innymi. opinie o wózkach dziecięcych
Nie jesteś zalogowany.
Aby móc zadawać pytania i odpowiadać zarejestruj się.
zakupiłam nowy fotelik firmy CARETERO 9-25kg i jestem zadowolona z niego dziecku dobrze sie podróżuje w nim fotelik ma dość wysokie osłonki przy główcei jak dziecko śpi to mu główka nie opada na dół..
JEDNYM SŁOWEM ZA MAŁE PIENIĄŻKI SUPER FOTELIK!!!!!!!!!!!!
Cena nie zawsze odzwierciedla jakośc fotelika,chodzi przede wszystkim o bezpieczeństwo i wygodę dziecka. A mówiąc małe pieniążki,jaką kwotę masz na myśli??
pare dni temu zakupiłem fotelik marki kinderkraft model shell jest to chyba niemiecka marka, jakość wykonania jest bardzo dobra, sprawia wrażenie solidnego, no i cena przyzwoita, zaplacilem 239 zł, dlugo sie zastanawialem nad zakupem i chyba nic lepszego nie znalazlem w tej cenie. polecam
Ja natomiast znalazłam szokujące wiadomości na temat tego, jak wiodący producenci fotelików używają substancji szkodliwych dla dzieci przy produkcji fotelików.
Tutaj możecie zobaczyć, jacy to producenci i jakie jest niebezpieczeństwo
http://foteliki-samochodowe-dla-dzieci.com.pl/foteliki-samochodowe-niebezpieczne-dla-dzieci/
Pozdrawiam wszystkich Rodziców!
Faktycznie, trzeba bardzo uwaznie czytac wszystko co piszą zarówno przy wózkach jak i przy fotelikach, bo jednka kontak dziecka z takimi substancjami może być niebepzieczny. Ja akurta wybrałam fotelik w komplecie z wózkiem x-car dla navingtona. Fotelik jest bardzo solidny, do tego świetenie zrobiony i dobrze wyprofilowany. Fajne jest to że ma wkłądki specjalne tak że nawet mniejsze dziecko może wygodnie leżeć nawet w długie podróży (nasz rekord jak narazie to kraków - zakopane ;-) dziecko przespało całą drogę.
Ja wybrałam dla swojego dziecka fotelik MONTECARLO . Ma on solidny system mocowania podstawy fotelika .Dziecko siedzi stabilnie .Jestem zadowolona z niego i nie zamieniłabym go na żaden inny fotelik .