Forum działa przy sklepie aleWozki.pl , znajdziesz tu między innymi. opinie o wózkach dziecięcych
Nie jesteś zalogowany.
Aby móc zadawać pytania i odpowiadać zarejestruj się.
Witam.Bardzo proszę o radę.
Mam dwoje dzieci ,córeczka trzy latka(niepełnosprawna) i synek siedem miesięcy.
Potrzebuję kupić dla nich wózek bliźniak,tylko nie mam pojęcia jaki będzie najlepszy.![]()
Kolezanka takze szuka takiego wózka-wiec podlaczam sie pod post!! Wózek dla 2 dzieci!!
ABC Disign ma bardzo fajnie wyglądający wózek dla dwojga dzieci. Pytanie tylko jak z jego funkcjonalnością? Może ktoś ma doświadczenie? Sama szukam? Może Graco? Może ktoś słyszał o firmie KEES? Będę wdzięczna za podpowiedzi.
Moja kuzynka ma podobną sytuację, synek ma roczek a drugie maleństwo pojawi się w styczniu, i też się zastanawia. Z tego co wiem bierze pod uwagę x-twin z x-landera. Czy może któraś z Was używa? Podoba się nam to że x-lanery są mega wytrzymałe, więc raczej nie powinno być problemu z dwójką dzieci. Ale chciałam dopytać jak się prowadzi i ogólnie jak się sprawdza. Będe wdzięczna za opinie!
ja jak szukałam swojego to wpadł mi w oko baby jogger, w zasadzie pojedynczy, ale z mozliwoscia zrobienia podwojnego, wiec jak juz ci dzieciaczki podrosna to zostanie ci wozek pojedynczy i nie bedziesz musiala jezdzic kolumbryna wielka podwojna
Już widziałam nowego x-twina. Super jest! Prowadzi sie leciutko, fajnie zrobiony. Nowe śpiworki, ładne cieplutkie. Wszystko fajnie dopracowane. Generalnie dla dwójki jako spacerówka super. http://www.pierwszyusmiech.com.pl/data/gfx/pictures/medium/4/3/934_4.jpg ten nowy wydaje mi sie zgrabniejszy i lżejszy od starszych modeli.