Forum aleWozki.pl

Forum działa przy sklepie aleWozki.pl , znajdziesz tu między innymi. opinie o wózkach dziecięcych

Nie jesteś zalogowany.
Aby móc zadawać pytania i odpowiadać zarejestruj się.

Wózek głęboki

#1 27-05-2011 16:55:34

taczunia
dopiero zaczyna

Wózek głęboki

Witam wszystkich,

poszukuję wózeczka głębokiego dla dziecka które niedługo się urodzi. W internecie czytam różne opinie, każdy producent zachęca do swojego towaru - zgłupiałam. Pytam doświadczonych osób - jaki wózek możecie polecić dla noworodka na początek? Dodam ,że mieszkam w domku więc nie będę musiała nosić go po schodach i mam samochód z dużym bagażnikiem, więc nie musi być malutki. Chodzi mi o to żeby nie ważył 20 kg i nie rozpadł po pół roku. Budżet mam dość ograniczony dlatego jeżeli ktoś z okolić Warszawy ma na sprzedaż wózek używany to proszę o informacje.

Agnieszka

#2 22-12-2011 18:29:45

ziwonka
dopiero zaczyna

Re: Wózek głęboki

Mogę polecić Ci Beebop, taki fajny całkiem niedrogi a zarazem bardzo funkcjonalny wózeczek z niemieckiej firmy Osann. Widziałam już bardzo wiele tych wózeczków na mieście więc chyba nie tylko ja mam o nich dobre zdanie. Gondola bardzo duża 90cm więc dziecko spokojnie pojeździ w niej, aż zacznie siadać i przestawisz na spacerówkę. Zerknij w mapetszop mają tam większość wózków tej firmy i wszystkie do nich akcesoria.

#3 30-01-2012 19:56:38

Niuska33
czasami pisze

Tutaj masz tani zestaw ze wszystkim http://www.pierwszyusmiech.com.pl/product-pol-917-Wozek-LEO-PREMIER-BLACK.html a przynajmniej wózek nowy. Wszystko zależy od tego ile możesz i chcesz wydać!

#4 03-02-2012 11:44:03

dorotac1
dopiero zaczyna

potrzebuje numer telefonu do sklepu ale wózki,szukam i nic tam niemoge znalesc

Stopka forum